Disclaimer
Spark Labs streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via deze site, maar verstrekt geen garanties voor de juistheid en volledigheid daarvan. De informatie is uitsluitend indicatief bedoeld en is aan wijziging onderhevig. Spark Labs wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie van deze site. De gebruiker draagt zelf verantwoording voor het controleren van de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie. Spark Labs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Spark Labs worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Spark Labs.

Copyright
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Spark Labs informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.

Privacy
De via deze site binnengekomen e-mail wordt vertrouwelijk door Spark Labs behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Niet is uit te sluiten dat naar ons verzonden e-mail door derden wordt geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd. Spark Labs kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.